Къщи с прес панели Архиви » Вал Комфорт Строй

Къщи с прес панели

 • КЪЩА ПП-45/2

  В този готов проект е предложен вариант на еднофамилна къща с размери 6,375м/6,475м, едноетажна, подходяща за ваканционен имот или за целогодишно живеене. Тази къща разполага със спалня, детска, хол, отделна кухня, баня и тоалетна. Също така е създадена една малка веранда, разположена под общия покрив на къщата.
 • КЪЩА ПП-49/2

  В този готов проект можете да разгледате предложение за еднофамилна къща с размери 7,10м/8,25м, едноетажна с два двускатни покрива. Подходяща за ваканционен имот или за целогодишно живеене. Разпределението е решено в тип Г-образен вариант и разполага със спалня, детска, хол с кухня, баня и тоалетна.
 • КЪЩА ПП-68/2

  В този готов проект можете да разгледате предложение за еднофамилна къща с размери 7,63м/8,98м, едноетажна с многоскатен покрив. Подходяща за живеене. В разпределението са предложени спалня, детска, дневна, отделна кухня, баня и тоалетна, антре и покрита веранда.
 • КЪЩА ПП-78/2

  В този готов проект можете да разгледате предложение за еднофамилна къща с размери 10,14м/7,73м, едноетажна с многоскатен покрив и разчупен дизайн. Подходяща за живеене. В разпределението са предложени спалня, детска, просторна дневна, отделна кухня, баня и тоалетна, антре и покрита веранда.
 • КЪЩА ПП-93/2

  В този готов проект можете да разгледате предложение за еднофамилна къща с размери 8,88м/11,49м, едноетажна с многоскатен покрив. Подходяща за живеене. Разпределението е решено в тип Г-образен вариант и разполага със спалня, детска, голяма дневна, отделна кухня, баня и тоалетна, антре и покрита веранда.
 • КЪЩА ПП-122/3

  В този готов проект можете да разгледате предложение за еднофамилна къща с размери 14,30м/8,98м, едноетажна с многоскатен покрив и разчупен дизайн. Напълно подходяща за многочленно семейство. Къщата разполага със следното разпределение - спалня, две детски стаи, голяма дневна, отделна кухня, баня и тоалетна, отделна тоалетна, две антрета и покрита веранда.
 • КЪЩА ПП-98/3

  В този готов проект можете да разгледате предложение за еднофамилна къща с размери 13,90м/7,10м, едноетажна с многоскатен покрив и разчупен дизайн. Напълно подходяща за многочленно семейство. Къщата разполага със следното разпределение - спалня, две детски стаи, голяма дневна, отделна кухня, баня и тоалетна, антре и покрита веранда.
 • КЪЩА ППД-84/3

  В този готов проект можете да разгледате предложение за двуетажна къща с размери 6,31м/6,34м, изпълнена с многоскатен покрив. Напълно подходяща за многочленно семейство. ПЪРВИ ЕТАЖ разполага с голяма дневна, отделна кухня, тоалетна, стълбище и веранда. ВТОРИ ЕТАЖ разполага с 3 спални помещения, едната от които с излаз към балкон, баня и тоалетна, и коридор.