Къщи с каркаски панели Архиви » Вал Комфорт Строй

Къщи с каркаски панели

 • КЪЩА КПЗ-98/3

  В този готов проект можете да разгледате предложение за еднофамилна къща с площ от 98 м2, едноетажна с многоскатен покрив и разчупен дизайн. Напълно подходяща за многочленно семейство. Къщата разполага със следното разпределение - спалня, две детски стаи, голяма дневна, отделна кухня, баня и тоалетна, коридор и веранда.
 • КЪЩА КПЗ-104/1+1

  В този готов проект можете да разгледате предложение за еднофамилна къща с площ от 104 м2, едноетажна с четирискатен покрив. Къщата разполага със следното разпределение – спалня, голяма дневна, отделна кухня, баня и тоалетна, и веранда.
 • КЪЩА КПЗ-146/2

  В този готов проект можете да разгледате предложение за еднофамилна къща с площ от 146 м2, едноетажна с многоскатен покрив и Г-образно разпределение. Подходяща за целогодишно живеене. Къщата разполага със следното разпределение – 2 големи спални с отделни бани и тоалетни, уникално голяма дневна, отделна кухня, 2 коридора, голяма веранда.
 • КЪЩА КПЗ-70/2

  В този готов проект можете да разгледате предложение за еднофамилна къща с размери 6,10м/11,39м, едноетажна с покрив. Подходяща за ваканционен имот или за целогодишно живеене. В разпределението разполага със спалня, детска, хол с кухня, баня и тоалетна, и две веранди.
 • КЪЩА КПЗ-30/0

  В този готов проект е предложен вариант на еднофамилна къща/ студио с размери 6,37м/4,60м, едноетажна, подходяща за ваканционен имот или за целогодишно живеене. Тази къща разполага с всекидневна с кухня и място за отдих, баня и тоалетна.
 • КЪЩА КПЗ-129/4

  В този готов проект можете да разгледате предложение за еднофамилна къща с площ от 129 м2, едноетажна с многоскатен покрив и функционално разпределение. Подходяща за многочленно семейство. Къщата разполага със следното разпределение – 4 спални, голяма дневна, отделна кухня, баня и тоалетна, коридор, отделна баня, отделна тоалетна.
 • КЪЩА КПЗ-100/2

  В този готов проект можете да разгледате предложение за двуетажна къща с площ от 100 м2, изпълнена с многоскатен покрив. Напълно подходяща за многочленно семейство. ПЪРВИ ЕТАЖ разполага с дневна, хол, отделна кухня, антре, стълбище и голяма веранда. ВТОРИ ЕТАЖ разполага с 2 спални помещения, едната от които с излаз към балкон, баня и тоалетна, перално помещение и коридор.
 • КЪЩА КПЗ-158/3

  В този готов проект можете да разгледате предложение за двуетажна къща с площ от 158 м2, изпълнена с многоскатен покрив. Напълно подходяща за многочленно семейство. ПЪРВИ ЕТАЖ разполага с дневна, отделна кухня, баня и тоалетна, антре, стълбище и 3 веранди. ВТОРИ ЕТАЖ разполага с 3 спални помещения, една от които със самостоятелна баня и тоалетна, коридор с излаз към балкон, баня и тоалетна, и балкон.