Сглобяеми къщи с дървена конструкция » Вал Комфорт Строй

Вал Комфорт Строй

Сглобяеми къщи с дървена конструкция

Какво представляват сглобяемите къщи с дървена конструкция

Изпълнението на сглобяема къща с носеща дървена конструкция се реализира изцяло от сухо строителство . Тази технология е една от най – популярните в света технология за строителство на къщи . Тя осигурява на своите ползватели добър комфорт на обитаване , благодарение на материалите които са вложени в самото изпълнение като технология и добрата топло и хидро изолация , която използваме в стенните конструкции и покривните зони . Ние се стремим стените и покрива на къщата ви да останат дишащи , което предотвратява образуването на влага и мухъл , в същото време постигаме изключителна енергийна ефективност , което в България е едно от най важните неща , на които трябва да се обърне внимание . Спестяването на разход на електроенергия е една много важна особеност и експлоатирането на такъв тип къща се превръща в топло удоволствие . Изпълнението на един проект за къща в тази технология е в срок до 90 работни дни , в зависимост от самия проект , сложността и етажността и етапа на завършване на къщата.
Работи се на терен , като на място се оразмеряват всички необходими за изпълнението на проекта детайли и елементи .
Работи се с дървени ребра и греди обикновено със сечения 50/100 мм , 100 / 100 мм., 100/200мм., 50/200 мм. . Дървения материал е камерно изсушен с до 14 % влажност и вакумно импрегниран в камера за импрегнация .
Стените се запечатват с ОСБ плоскости обикновено 11, 15, 18 мм , Гипсокартонени плоскости , бял , влагоустойчив или пожароустойчив ,
Минерална стъклена или каменна вата е стандартната топлоизолация , която използване за изолиране от външните условя за нашите къщи
Покрива в стандартната ни практика се изпълнява със ОСБ плоскости , паропропусклива и водоонепропусклива мембрана и метални листове керемиди .
Прозорци и врати - обикновено се придържаме към проекта на клиента и изпълняваме в размери и вид в заданието на проекта

Забележка : Всички такси , които да платими към дружествата ( енерго разпределителни , ВиК ) и таските платими към институциите във връзка с издаване разрешение за строеж са ангажимет на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ ( собственика)

ГАРАНЦИЯ
1.За конструктивни работи - 10 години.
2.За всички видове строителните дейности вкл. по довършителните работи - 5 години

Готови проекти на сглобяеми къщи с дървена конструкция