Къща Комфорт » Вал Комфорт Строй

Вал Комфорт Строй

Цена и характеристики на сглобяема къща КОМФОРТ

ВИДОВЕ РАБОТИ

ПАКЕТ КОМФОРТ /ДО КЛЮЧ С ОБЗАВЕЖДАНЕ/Разгледайте какво включва пакет на къща АДВАНС.

Ние изработваме за вас проект, по Ваш вкус и желание. В него ви презентираме бъдещият ви дом в готов вид , за да успеете да визуализирате начина по който ще изглеждат помещенията в дома ви след пълното му завършване . Обзавеждането и оборудването с електроуреди ще бъде решено в рамките на вашите възможности.

С екстериорното проектиране, ние предоставяме възможност да видите как ще изглежда къщата Ви преди да сте започнали да градите каквото и да е било фасадна облицовка или декорация. Това ще спести Вашето време и средства и ще бъдите сигурни, че ще получите точно това, което желаете.

Можете да избирате между различни типове визии на фасадата, като изберете завършване със:

  • Фиброциментова облицовка (имитация на дърво или камък) Виж още
  • Облицовка от американски сайдинг в различни цветове и комбинации
  • Завършване с минерална мазилка в желан от вас цвят
  • Различни комбинации за фасадна визия с камък, сайдинг, фиброцимент и мазилка
ВАЛ КОМФОРТ СТРОЙ гарантира абсолютно идентичното изпълнение на изготвените проекти с конкретно спазени срокове. Благодарение на нашите специалисти във всяка област, ние работим с бързина и високо качество.

*Обзавеждането се проектира от дизайнер вътрешно оформление , от бюджетни до луксозни решения за вашия интериор. Изработваме проекта напълно безплатно , след подписан договор за изпълнение на къща „КОМФОРТ” .
* Даваме възможност на клиента да избере материалите по довършителните работи ( цвят боя, интериорни врати, подови настилки, санитарен фаянс и санитарно обзавеждане , вътрешни мазилки, дограма и цвят на дограма , осветителни тела, контакти)