Строителство на сглобяеми къщи Варна и Шумен

Вал Комфорт Строй

Строителство на сглобяеми къщи с дървена носеща конструкция

Фирмата е специализирана в строителство на сглобяеми къщи с дървена носеща конструкция във Шумен и Варна.
Използваният дървен материал е вносен и с най – високо качество познат на Българския пазар, произведен от европейски производители.
Дървесината е камерно изсушена 12-15% влажност и обработена с антисептици против различни видове дърворазрушаващи фактори, като плесен, мухъл, гъби и насекоми.
Дървените ребра с които изграждаме нашите къщи, в зависимост от конструкцията на сградата и желаната от клиента застроена площ, най-често са с размери : 50/100 мм. ; 100/100 мм; 60/125мм.; 120/120 мм.; 50/195 мм.
Важно е да отбележим, че този вид къщи могат да се изграждат до максимум четири етажа височина, като няма ограничения в площта на сградата.
Уважаеми клиенти, при строителство на сглобяеми къщи, фирма Вал Комфорт Строй, Ви предоставя възможност да проследите всеки етап от строителството и да се запознаете със здравината , качеството и надеждността на Вашата енергоефективна къща.
Вярваме, че най добрата реклама за нас са отлично построените къщи, свършената работа и доволните ни клиенти. В работата си залагаме на точност, качество и коректност !
Фирмата гарантира за всеки от заявените детайли при строежа на вашата дървена сглобяема къща.

Вал Комфорт Строй

Ние построяваме мечтите Ви!

Вярваме, че най–добрата реклама за нас са отлично свършената работа и доволните ни клиенти. В работата си залагаме на точност, качество и коректност!